Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Βρέθηκαν 153 “Εφιάλτες” που ξεπούλησαν την Μακεδονία μας – Ανάμεσα τους και 3 Εβρίτες!!!

Τρίζουν τα κόκκαλα του Παύλου Μελά και των χιλιάδων αγωνιστών που έχυσαν ποτάμια αίμα, για να ελευθερωθεί η Μακεδονία, που είναι Μία και είναι Ελληνική, από τους κομιτατζήδες. Ήρθαν λοιπόν οι εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με τα διάφορα “πρόθυμα”… παρτάλια να ψηφίσουν και να παραχωρήσουν την Μακεδονία μας στα Σκόπια. Η Ελλάδα από σήμερα… ακρωτηριάστηκε. Να τους χαίρονται όσοι τους ψήφισαν πριν από 4 χρόνια, στις 25 Ιανουαρίου του 2015. Γιατί αυτοί πάντα τα ίδια πίστευαν. Μακεδονία ονόμαζαν τα Σκόπια, ανοιχτά σύνορα για εκατομμύρια λαθρομεταναστών ήθελαν, οτιδήποτε εθνικό και χριστιανικό το απεχθάνονται. Σιγά μην δεν ψήφιζαν, όταν μάλιστα κρατούν για λίγους μήνες ακόμα την καρέκλα τους και την βουλευτική αποζημίωση. Είναι δεδομένο ότι μετά τις εθνικές εκλογές, οι δυο από αυτούς σίγουρα θα πάνε σπίτι τους. Η σημερινή τους ψήφος με την οποία χάρισαν την ελληνική Μακεδονία όμως παραμένει στους αιώνες.

Ναι» ψήφισαν τα… παρτάλια Θεοχαρόπουλος, Λυκούδης, Παπακώστα (η ξεφτίλα σε όλο το μεγαλείο), Παπαχριστόπουλος, Κουντουρά (ποιός έχασε τη ντροπή), Θεοδωράκης, Μαυρωτάς, Δανέλλης . “Όχι» από τον Κόκκαλη που στηρίζει όμως την Κυβέρνηση καιμπαραμένει υφυπουργός. «Παρών» ο Ψαριανός

Να τους χαίρονται κυρίως όσοι κεντρώοι και δεξιοί τους ψήφισαν το 2015, για να γλιτώσουν 100 ή 200 ευρώ του ΕΝΦΙΑ, αφού πίστεψαν τα τερατώδη ψέματα τους και περίμεναν να καταργήσουν τα Μνημόνια, να τους δώσουν πίσω 13η και 14η σύνταξη και όλα τα υπόλοιπα. Κυρίως ορισμένοι βολεμένοι και αυτοί και τα παιδιά τους, που κάνουν… υψηλή κριτική και δεν τους άρεσε τίποτα. Δεν γνώριζαν πως μαζί έπαιρναν “πακέτο” και την αναγνώτριση των Σκοπίων ως Μακεδονία;

Καληνύχτα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ. Καληνύχτα ΕΛΛΑΔΑ.

Να τους χαιρόμαστε και εμείς στον Έβρο τους τρεις βουλευτές μας Γιώργο Καίσα, Νατάσα Γκαρά, Δημήτρη Ρίζο, που έβαλαν φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους στο ξεπούλημα της Μακεδονίας.

Όσοι παριστάνετε τους… Μακεδονομάχους μέσα από το facebooκ, αλλά ποτέ δεν σηκωθήκατε από τον καναπέ να πάτε σε κάποια από τις συγκεντρώσει υπέρ της Μακεδονίας μας που έγιναν στον Έβρο ή αλλού και να στείλετε το ηχηρό μήνυμα, μην διαμαρτύρεστε τώρα. Όταν θα έρθει και η σειρά της Θράκης μας, γιατί με μαθηματική ακρίβεια δυστυχώς έρχεται και αυτή η αποφράδα στιγμή, τότε πλέον… θα είναι αργά για δάκρυα.

Να τους καλείτε και πάλι στις κοπές πίτας ή στις εκδηλώσεις των συλλόγων σας τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που ψήφισαν την επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών.

Να τους δίνετε τον λόγο για να λένε τα διάφορα τους, σαν να μην συνέβη τίποτα. Σαν να μην… ακρωτηριάστηκε η Ελλάδα μας.

Να διασκεδάζετε μαζί τους ή να τους απονέμετε και τιμητικές διακρίσεις, όπως έκαναν κάποιοι.

Να συναγελάζεστε μαζί τους, ιδιαίτερα κάποιοι θεσμικοί του νομού και μάλιστα ανήκοντες στη Νέα Δημοκρατία. Η… δουλειά να γίνετε και στα… ούμπαλα σας αν ξεπουλήθηκε η Μακεδονία μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να είμαι ξεκάθαρος και να μην βρουν κάποιοι αφορμή. Διαχρονικά, από τον καιρό που λόγω Μνημονίων κάποιοι απειλούσαν, έβριζαν, προπηλάκιζαν ή ακόμα χειρότερα βιαιοπραγούσαν, η θέση μου ήταν ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. Είναι απαράδεκτες, καταδικαστέες και όποιος τις κάνει, τις υιοθετεί και ξεφεύγει θα πρέπει να λογοδοτεί στην Δικαιοσύνη.

Άλλο αυτό και το ξεκαθαρίζω απόλυτα και εντελώς διαφορετικό να “επιβραβεύουν” καλώντας σε εκδηλώσεις τους κάποιοι σαν να μην συμβαίνει τίποτα, μετά το σημερινό ξεπούλημα της Μακεδονίας, όσους με… χαμόγελο στα χείλη την παρέδωσαν στους Σκοπιανούς.


ΠΗΓΗ: www.evros-news.gr

ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Διαύγεια)