Σάββατο, 6 Δεκεμβρίου 2014

Ανακοίνωση των εργαζομένων στην ΕΡΑ ΟρεστιάδαςΣύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε στη διάθεσή μας, στο υποκατάστημα της ΔΕΗ Ορεστιάδας έχει φτάσει «εντολή» για διακοπή ηλεκτροδότησης της ΕΡΑ Ορεστιάδας.


Είναι προφανές, μετά τα ανάλογα περιστατικά σε άλλους περιφερειακούς σταθμούς, πως βρίσκεται σε εξέλιξη μια ακόμη προσπάθεια της συγκυβέρνησης των «πρόθυμων και υποτακτικών» της τρόικας μετά από αυτή της 11ης Ιουνίου 2013, να σιγήσουν οι δημόσιες συχνότητες, να πέσει, ένα ακόμη «μαύρο» στην ενημέρωση, να... σιωπήσουν ενοχλητικές φωνές, η… ανάπτυξη και το success story, να… πλημμυρίσουν τη φύση, μαζί με τα νερά του Έβρου, του Άρδα του Ερυθροπόταμου…

Η απάντηση των παράνομα απολυμένων - εργαζομένων επί 18, σχεδόν, μήνες αλλά και των αλληλέγγυων φορέων, συλλογικοτήτων, πολιτών που στέκονται δίπλα στο μεγάλο αγώνα είναι μια: Η ΕΡΑ Ορεστιάδας ήταν, είναι και θα μείνει ανοικτή, φωνή της τοπικής κοινωνίας, φωνή των κινημάτων, των εργαζομένων, των ανέργων, των αγροτών, των αυτοαπασχολούμενων. Δίπλα σε καθένα και καθεμιά που πλήττεται από την ανελέητη επίθεση που δέχεται η κοινωνία από τις καταστροφικές κυβερνητικές επιλογές - πολιτικές.

Στην «εποχή των τεράτων» δεν ξεχνάμε την ομορφιά του αγώνα και βαδίζουμε προς τη νίκη. Ακόμη και ο πιο βαρύς χειμώνας δεν εμπόδισε την άνοιξη να 'ρθεί.

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΡΑ Ν. ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ
alexpolisonline.com

ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ (ert.gr)