Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Διαγωνισμός Χριστουγεννιάτικου Παραμυθιού στην Ορεστιάδα…

xristougenniatiko-xorio
«Κόκκινη κλωστή δεμένη, στην ανέμη τυλιγμένη,
δως της κλότσο να γυρίσει, παραμύθι ν’ αρχινίσει…»
 Το πιο όμορφο παραμύθι θα ξετυλιχτεί φέτος στην Ορεστιάδα! Ο Αη-Βασίλης καλεί τα παιδιά να συμμετέχουν σε διαγωνισμό Χριστουγεννιάτικου παραμυθιού στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Αγγέλων Φως» του δήμου Ορεστιάδας.
Με βασικά συστατικά, την αγάπη και τη φαντασία, τα παιδιά μπορούν να γράψουν το δικό τους Χριστουγεννιάτικο παραμύθι και να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό, για να δοθεί μια διαφορετική, πιο παραμυθένια νότα στο εγχείρημα του δήμου και της ΔΗΚΕΠΑΟ της διοργάνωσης χριστουγεννιάτικων  εκδηλώσεων.
Ο Άγιος των παιδιών θα επιβραβεύσει τους τρεις καλύτερους παραμυθάδες, με δώρο από ένα tablet.
Ο διαγωνισμός χωρίζεται σε τρεις ηλικιακές κατηγορίες. Σε παιδιά του Δημοτικού, του Γυμνασίου και του Λυκείου.
Πενταμελής επιτροπή θα διαβάσει, θα βαθμολογήσει και θα επιλέξει τα καλύτερα παραμύθια.

Όροι του διαγωνισμού:
*Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει με ένα παραμύθι.
*Αν κάποιο παραμύθι είναι χειρόγραφο, φροντίστε το κείμενο να είναι ευανάγνωστο και χωρίς μουντζούρες. Τελευταία ημερομηνία κατάθεσης του παραμυθιού ορίζεται η 23η Δεκεμβρίου 2014. Τα παραμύθια μπορούν να αποσταλούν ταχυδρομικώς στη διεύθυνση ΔΗΚΕΠΑΟ, Κωνσταντινουπόλεως 59, 68200 Ορεστιάδα ή να κατατεθούν στα γραφεία της ΔΗΚΕΠΑΟ, με την υποσημείωση «Διαγωνισμός Παραμυθιού».
Κάθε διαγωνιζόμενος θα πρέπει μαζί με το παραμύθι του να αποστέλλει και τα στοιχεία του: ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο και σχολείο φοίτησης.
*Η απόφαση επιλογής των παραμυθιών από την πενταμελή επιτροπή θα είναι αμετάκλητη και δεν θα επιδέχεται καμία ένσταση, αντίρρηση ή άλλη διεκδίκηση.
*Τα δώρα που θα κερδίσουν οι «συγγραφείς» των παραμυθιών είναι 3 Tablet για κάθε παιδί που θα διακριθεί από κάθε κατηγορία (Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο).
*Ο Δήμος Ορεστιάδας διατηρεί το δικαίωμα σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή να ανακαλέσει τον διαγωνισμό, να παρατείνει ή να μεταβάλει τις ημερομηνίες του.
*Η συμμετοχή στον διαγωνισμό σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των ανωτέρω αναγραφόμενων όρων.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις παρακαλούμε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 2552027272, 2552027460 ή στο e-mail:dkepao@orestiada.gr.

ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Διαύγεια)