Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Πρωτιά μαθητή σε πανελλήνιο διαγωνισμό!

Μία σημαντική πρωτιά απέσπασε το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ορεστιάδας, καθώς στο 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικών ένας μαθητής της Ε' Τάξης αναδείχθηκε πρώτος.

Ο μαθητής Λιολιοσίδης Ευάγγελος της Ε΄ τάξης πρώτευσε στην τάξη του, ενώ στουςτριακόσιους πρώτους είναι ακόμη οι μαθητές Ψημμένου Ανδρομάχη και Μάρης Παντελής. Στους τριακόσιους πρώτους της ΣΤ΄ τάξης είναι οι μαθήτριες Νεμτσίδη Άννα και Γεωργακάκη Μαρία.

Το διαγωνισμό διοργάνωσε η Ένωση Ελλήνων Φυσικών (Ε.Ε.Φ), σε συνεργασία με το Εργαστήριο Φυσικών Επιστημών, Τεχνολογίας και Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αθηνών το οποίο έχει την επιστημονική / εκπαιδευτική ευθύνη, με την έγκριση και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Μάλιστα σχετική ανακοίνωση εκδόθηκε και από το σχολείο, στην οποία εκφράζονται τα συγχαρητήρια στους μαθητές του σχολείου για τη διάκρισή τους αλλά και στους δασκάλους των τεσσάρων τμημάτων των Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων Ναλμπάντη Πολυχρόνη, Πρωιμούδη Αναστασία, Γιαντσελίδου Χρυσούλα και Μαλλιακούδη Εμμανουήλ για τη δουλειά που γίνεται στα τμήματά τους.

Πηγή: e-evros

ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Διαύγεια)