Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2014

Ο Πάνος Κατσιμίχας και τα Κίτρινα Ποδήλατα στο Φεστιβάλ του Άρδα.


Ανακοινώνοντας το πρόγραμμά της περιοδείας τους για το καλοκαίρι  Ο Πάνος Κατσιμίχας και τα Κίτρινα Ποδήλατα ανήγγειλαν την παρουσία τους στο φεστιβάλ του Άρδα 2014  στις 24 Ιουλίου.
 Η μουσική του Πάνου Κατσιμίχα δε χρειάζεται συστάσεις, μας συντροφεύει ζεστή, ζωντανή και αληθινή. Με στίχους πάντα επίκαιρους, άλλοτε κοινωνικούς και πολιτικούς, άλλοτε ερωτικούς, ευαίσθητους και την ίδια στιγμή καυστικούς.
Μαζί του, το γνωστό για τις ιδιαίτερες live εμφανίσεις του, ροκ συγκρότημα Κίτρινα Ποδήλατα, με ανεξάντλητη ενέργεια και εκρηκτική σκηνική παρουσία αποδεικνύει πως η «σπίθα» μιας συναυλίας μπορεί να αναζωπυρώσει την ελπίδα που κρύβουμε μέσα μας σε δύσκολους καιρούς.
Δυο μουσικές γενιές τόσο διαφορετικές μα και τόσο ίδιες…ενώνονται κάτω από κοινά μηνύματα, κοινή αλήθεια και ψυχή με τρόπο που μόνο τα ίδια τα τραγούδια μπορούν να εξηγήσουν… Τίποτα δεν έχει αλλάξει… και τίποτα δεν είναι όπως παλιά…
 Η πιο δυναμική συναυλιακή σύμπραξη αυτού του καλοκαιριού, επιβεβαιώνει, πως ευτυχώς μένει ακόμα ένα κοινό πείσμα, που δεν είναι συνήθεια μοναχά…

 Αναλυτικά το πρόγραμμά τους όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι σήμερα:

 1.Ελατοχώρι Πιερίας Φεστιβάλ Μουσσών 2014 11/7 
 2.Αθήνα Stage Volume 1 16/7 
 3.Αρδάς Συνάντηση νέων φεστιβάλ Αρδά 2014 24/7

RadioEvros

ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ (ert.gr)