Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Γνωστός επιχειρηματία της Αλεξ/πολης έπεσε θύμα ληστείας μετά φόνου!!



Το πρωί της Δευτέρας στις 08:15,  δύο πυροβολισμοί σύμφωνα με πληροφορίες στάθηκαν μοιραίοι για έναν γνωστό 63χρονο επιχειρηματία στην Αλεξανδρούπολη . Όλα συνέβησαν στη Χιλή έξω από το σπίτι του άτυχου άντρα. Ο 63χρονος εκείνη την ώρα έφευγε από το σπίτι του με το όχημά του. Πριν προλάβει να βγει στο κεντρικό δρόμο, δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε ένα παπάκι χρώματος πράσινο - μαύρο, σταμάτησαν το οδηγό.

Με την απειλή όπλου οι δύο άντρες, που του είχαν στήσει ενέδρα τον έβγαλαν από το αυτοκίνητο. Ο 63χρονος αντιστάθηκε,μα οι δράστες τον πυροβόλησαν (πιθανόν δύο φορές) με αποτέλεσμα ο άτυχος άντρας να καταλήξει. Οι δράστες, αφού πήραν τις εισπράξεις από τα καταστήματά του που είχε μαζί του ο 63χρονος (αξίας 10.100Ε ), αμέσως τράπηκαν σε φυγή με κατεύθυνση προς Χιλή - Αλεξανδρούπολη. 



Από πληροφορίες μαθαίνουμε πως οι δύο άντρες,Γεωργιανής καταγωγής ο ένας και Αλβανικής ο άλλος,παρακολουθούσαν επί μέρες το θύμα γνωρίζοντας έτσι κάθε του κίνηση.Ο ένας μάλιστα προσφάτως είχε αποφυλακιστεί από τις φυλακές Θεσσαλονίκης,ενώ στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με το θύμα.

ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Διαύγεια)