Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Εγκαινιάστηκε το παράρτημα του επιμελητηρίου Έβρου στην Ορεστιάδα!





Ύστερα από δεκαετίες αναμονής, το αίτημα των επαγγελματιών του βορείου τμήματος τουΈβρου ικανοποιήθηκε, καθώς από την Κυριακή το μεσημέρι και επίσημα το επιμελητήριο Έβρου απέκτησε παράρτημα και στην Ορεστιάδα.
Πλέον από το παράρτημα το οποίο θα λειτουργεί στα ιδιόκτητα γραφεία της Ένωσης Επαγγελματιών Ορεστιάδας, οι επαγγελματίες του βορείου τμήματος του Έβρου θα μπορούν να εξυπηρετούνται χωρίς να αναγκάζονται να διανύουν μεγάλες αποστάσεις. Κι όταν μιλάμε για μεγάλες αποστάσεις, το συγκεκριμενοποιούμε με την απόσταση για παράδειγμα Ορμενίου – Αλεξανδρούπολης, η οποία είναι περίπου 180 χιλιόμετρα.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών Ορεστιάδας και Περιφέρειας Πασχάλης Σταυρίδης εξέφρασε την ικανοποίησή του προς τη διοίκηση του επιμελητηρίου η οποία έλαβε την απόφαση για τη δημιουργία παρατήματος, ενώ στο ίδιο πνεύμα κινήθηκε και ο μητροπολίτης Διδυμοτείχου Δαμασκηνός ο οποίος τόνισε ότι την ώρα που οι υπηρεσίες κλείνουν, το επιμελητήριο ενισχύει την περιοχή.
Ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλος Τοψίδης τόνισε ότι υλοποίησε τη δέσμευσή του και ανέφερε ότι συνεχώς αυξάνονται και οι αρμοδιότητες του επιμελητηρίου. Παράλληλα αναφέρθηκε στην προσπάθεια για μεγαλύτερο αναπτυξιακό ρόλο του επιμελητηρίου.

Πηγή: Θράκη Νέα

ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Διαύγεια)